Sunday, December 21, 2025
spot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

Related Posts

Što ti je moda: U Hrvatskoj otvorili “pečenje to go”

Nastavak vijesti ispod promo sadržaja

U Krapinskoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci otvorena je nova trgovina “Janje i prase to go”, specijalizirana za pečenje i prodaju za van. Koncept je već u prvim danima privukao pažnju kupaca, a iz trgovine poručuju da se oslanjaju na meso s domaće farme u Sesvetskom Kraljevcu.

Kupovina je organizovana jednostavno: pečeno meso se može uzeti u željenoj količini, uz minimalnu narudžbu od 250 grama. Prema objavama na njihovim društvenim mrežama, cijena kilograma pečenog odojka iznosi 34,80 eura, dok je kilogram janjetine 44,80 eura.

Osim mesa “na kile”, u ponudi su i pojedinačni dijelovi.

Trgovina radi od ponedjeljka do subote, u terminu od 10:30 do 20:00 sati, a primaju se i narudžbe za praznike i posebne prilike, što bi, s obzirom na sezonu, moglo dodatno povećati interes kupaca, prenosi Večernji list.

Otvorenje na Trešnjevci proteklo je u slavljeničkoj atmosferi uz veliki broj posjetilaca, muziku i “grand opening” događaj, a miris pečenja brzo se proširio kvartom. Organizatori ističu da je odaziv bio odličan i da je reakcija građana pozitivna.

Nastavak vijesti ispod promo sadržaja

Iz “Janje i prase to go” poručuju da koriste isključivo janjetinu i prasetinu s hrvatskih OPG-ova, te da je ovo tek početak njihove priče. Prvi dani rada pokazuju da bi nova adresa mogla brzo postati prepoznatljivo mjesto za ljubitelje pečenja “za ponijeti”.

Preuzeto sa: www.oslobodjenje.ba

Popular Articles